Project Description

North Cotswold Family House

After five years in the house, our clients wanted a complete update of the principal reception rooms on the ground floor, the master suite and all bedrooms on the first and second floors.

On the ground floor, we created a series of luxurious, but supremely comfortable, spaces, which flow together seamlessly through the use of a neutral palette, combined with deeper rich tones in places. The design is big on texture and unusual details can be found throughout.

In the master suite, the brief was to create a serene space, with separate dressing area and functional ensuite with capacious storage. Vaulting the ceiling in the ensuite created a feeling of space, with impactful standalone pieces set against a backdrop of marble. And new larger windows and skylight allow the clients to fully enjoy the vista beyond.

Marble details
Bespoke joinery in master suite
Interior details
Bespoke joinery in dressing room
Child’s bedroom with sitting area and desk on raised levels
Formal dining room
Relaxed sitting room