Project Description

Grade II Cotswold Barn I

The brief for this 19th century stone barn was to transform it into a relaxing retreat for a family of six whilst remaining true to its agricultural history.

Original stone walls, blue bricks and timbers were placed at the centre of the design which focused on the fabric of the building.  The original barn doors now sit over the restored blue brick floor of the double height reception room, complemented by a striking steel staircase and balustrade.  Various items excavated from around the site are displayed around the home whilst other pieces have been re-purposed into pieces of furniture and lighting.

The integrity of the barn has been restored and enhanced and it now delivers 21st century amenities and comfort to the family and their frequent guests.